Hearts & Horses Horsehack – Ansvar på cirkeln med Stella

Att ta ansvar och hålla gångart är essentiellt för en häst att göra om den verkligen ska samarbete med en människa. Det är något hästar gör naturligt i en hästflock men inte något den naturligt gör tillsammans med människor. Kolla här hur du kan lära din häst att enkellt förstå ett ansvarstänk i longeringen. Vill du lära mera och bli elev på Hästakademin där du får tillgång till den bästa utbildningen inom hästpsykologi, ledarskap, kommunikation med hästar och hur du byggar ett starkt partnerskap med din häst?

Klicka här: https://hearts-horses-hastakademi.teachable.com/

Vill du har nyheter och vara först till att få information om våra evenemang och utbildningar samt bra erbjudanden så gå in på vår hemsida och prenumererar på vår gratis nyhetsbrev

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *