Ny Horsehack – Hitta lösningen backåt med Charity

Att bli mera självständig och lösa sina egna problem och utmaningar är något vi alla behöver. Även våra hästar. I den här video visar jag och vår räddningshäst Charity hur du kan lära din häst att hitta lösningar och konstruktiva utvägar och därmed utveckla ett konstruktivt och positivt mindset och mental fitness genom hästpsykologi, naturlig kommunikation, ledarskap och samarbete mellan häst och människa.

Kolla på videon här: Glöm inte att gilla och prenumerera på vår kanal.

Vill du lära mera och bli elev på Hästakademin där du får tillgång till den bästa utbildningen inom hästpsykologi, ledarskap, kommunikation med hästar och hur du byggar ett starkt partnerskap med din häst?

Klicka här: https://hearts-horses-hastakademi.teachable.com/

Vill du har nyheter och vara först till att få information om våra evenemang och utbildningar samt bra erbjudanden så gå in på vår hemsida och prenumererar på vår gratis nyhetsbrev. WWW.HEARTSANDHORSES.SE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *