Trail Talk – Neutralitet och Harmoni!

Oavsett vart vi är och oavsett vad vi gör då kan vi fortfarande prata om allt och inget. Min lärling Jonna och jag har många långa samtal om utveckling, hästpsykologi, partnerskap, kommunikation och ledarskap och mycket mycket mera.

I dessa Trail Talks kommer vi prata om vad som är aktuellt för oss i Hearts & Horses just på det tidpunkt, vi pratar om Jonnas utbildning och utveckling och vad hon har lärt sig på senaste tiden, samt massor med filosofiska och inspirerande tankar.

I detta avsnitt pratar vi om det uppdrag vi just har varit på, du kommer lära känna Jonna lite grann och sedan pratar vi mycket om hennes utveckling hittills. Samt neutralitet och harmoni.

Inom detta pratade vi om olika sinnesstämningar i samband med träningen och samvaron med våra hästar. Vi pratade om hur viktigt det är med en neutralitet jämfört med att vara i såkallad Positiv eller Negativ i våra energier.

VI kommer in på hur vi tolkar hästarna utifrån deras kroppsspråk, men baserad på det filter vi har i våra ögon och våra känslor och hur det som oftast blir fel jämfört med sanningen. Här kom vi även in på de 3 drivkrafter som är Säkerhet, Komfort & Utveckling.

Jonna är entreprenör, väldigt kunnig inom design och branding likaväl som fysisk, mental och spirituel hälsa. Hon är relativt ny inom hästvärlden jämfört med så många andra, men har på kort tid lärt sig otroligt mycket och är numera ute och hjälper andra hästfolk med deras hästar. VIll du veta mera om Jonna kan du gå in på hennes hemsida: WWW.JONNABELDT.SE

Eller följa henne på Instagram: mykingapollo

Och Facebook: Jonna Beldt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *