Gubben Med Hatten Vinter 2022

Första avsnittet av Gubben Med Hatten tv-program. Detta är en programserie där du kan följa Mikkel i hans vardag med allt vad han hittar på och intresserar sig för. Du kommer följa

Mikkel genom hans arbete som hästpsykolog och som utbildare inom partnerskap, samarbete och hästbeteende i Hearts & Horses. Vi kommer följa olika hästar och deras liv och utveckling samt vårt räddningsprojekt där många hästar har fått en strålande framtid. Mikkel kommer även ta med dig ut på olika uppdrag, studieresor och besök hos intressanta personer.

Ett tv-program fylld med utbildning, inspiration och underhållning för dig som vill göra en skillnad för du och din häst och vara med att skapa en värld med gladare relationer mellan hästar och människor.

Kom ihåg att prenumerera på vår Youtubekanal

Vill du lyssna på vårt podcast kan du hitta den här: https://shows.acast.com/gubben-med-ha…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *